TPM3 Series no.43

Néhány jó tanács év végére!2014

 

Tisztelt Olvasók!

Lassan véget ér a 2014-es év is. Ezúton szeretném megköszönni figyelmüket, és az év TPM-es zárásához néhány jó tippet adni:

 

  1. Köszönjük meg dolgozóinknak, kollégáinknak a cég sikereiért tett fáradalmakat. Ők jelentik sikerünk kulcsát.
  2. Tekintsük át a 2014-ben elvégzett munkát. Mi az, ami jól működött? Mi az, amin változtatni szükséges? Auditáljuk TPM-es tevékenységünket a jövőbeli fejlődés érdekében.karacsony w300
  3. Mutassuk be munkánkat, eredményeinket a vezetésnek (mérőszámokon keresztül)! Kérjünk segítséget a nehézségek megoldására!
  4. Készüljünk fel a következő év kihívásaira. Már jó előre tervezzük meg a további fejlődés és a TPM bevezetés fő irányvonalait, pl. TPM bevezetési ütemterv, képzések, Workshopok, szakirodalom beszerzése.
  5. Amennyiben terveztünk év végi leállást, tegyünk már most az átalakulásért, fejlesztésekért! Használjuk ki az időt, hogy a 2015-ös évet még hatékonyabban kezdhessük!
  6. Ne felejtsük el, a fejlődés sohasem érhet véget! Akkor sem dőlhetünk elégedetten hátra, ha pillanatnyilag minden tökéletesnek tűnik cégünknél!
  7. Végezetül készüljünk fel az ünnepekre, és az év végi pihenésre a családdal! Gyűjtsünk erőt 2015-re!

Remélem jövőre is találkozunk képzéseinken, szakmai rendezvényeinken, valamint egy közös és igen sikeres termelékenység-fejlesztési projekt során az Önök cégénél!

A következő hírlevelünk 2015. januárjában jelenik meg!                   

Amennyiben szeretne többet a TPM3-ról, vagy azok eszközeinek alkalmazásáról, kérem, keresse Péczely Csaba vezető TPM-tanácsadót a +36-20/964-4648 telefonszámon vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

Ha tetszett a cikkünk, tekintse meg tematikus weblapjainkat is:

http://www.lean3.hu/
http://www.tpm3.hu/
http://www.karbantartasfejlesztes.hu/
http://www.stadiumtraineesystem.hu/

Péczely György
ügyvezető igazgató
+3620/330-5545
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Az ICG Stádium Kft. főbb tevékenységei:

2021. ICG Stádium Kft.

Impresszum

about.me/aastadium