TPM3 Series no.25

Új év, új kezdet, új lehetőségek, és általában új FOGADALMAK

„Többet fogok mozogni..!
Nem eszem este hat után…!
Több időt töltök a családommal…!”

Tegyünk néhány FOGADALMAT közösen is annak érdekében, hogy eredményesebben dolgozzunk az idén!

 

Összegyűjtöttünk néhány kulcsgondolatot, amelyen talán érdemes elgondolkodni:

 

 1. Soha nem dőlök hátra megnyugodván, hogy cégünk a legjobb, és nincs hova fejlődni! A ma kiválósága a holnap középszerűsége!
 2. Előítéletektől és megszokásoktól mentesen gondolkozom! Nem abból indulok ki, hogy jelenleg hogyan működnek a folyamatok, hanem azt nézem, hogyan kellene működniük!
 3. Nem azon gondolkozom, hogy valamit miért nem lehet megvalósítani, hanem megkeresem a megoldásokat!
 4. Mindig a tökéletességre törekszem, de egy-egy rendszer elindításával nem várok hosszú heteket, hónapokat. Nem várok a tökéletes alkalomra! Inkább megkezdem a működtetést 60 %-os szinten, és folyamatosan fejlesztem azt!
    
 5. A jövőben „nem játszom egyszemélyes hadsereget”! Lehetőség szerint minden érintettet bevonok a problémák megoldásainak kidolgozásába.
 6. Nagy hangsúlyt fektetek a különböző részlegek (pl. termelés és karbantartás) tevékenységének összehangolására! Az elkülönült részlegek hiába működnek külön-külön kiválóan, ettől még a cég nem lesz eredményes!
 7. A feladatok megvalósulása után odafigyelek a hatásellenőrzésre és fenntartásra is, valamint a jó megoldások kiterjesztésére!
 8. A gépek mellett dolgozókra is alkotó partnerként tekintek, akik rengeteg hasznos ötlettel rendelkeznek!
 9. Mindig a hosszú távú célokat tartom szem előtt, nem a pillanatnyi előnyöket! Nem mondom azt pl., hogy „nem érek rá a géppel foglalkozni, mert termelnem kell!”
 10. Mindig alapos munkát végzek! Pl. nem hajtok végre Kezdeti Tisztítást az adott berendezésen dolgozó gépkezelők bevonása nélkül. Minden esetben történjen meg a szisztematikus állapotfelmérés és a Férgek összegyűjtése is!

 

Sikerekben gazdag, boldog új esztendőt kívánok az A.A. Stádium. Kft. nevében!


Amennyiben szeretne többet tudni a TPM3-ról, vagy eszközeinek alkalmazásáról, kérem, keresse Péczely Csaba vezető TPM-tanácsadót a +36-20/964-4648 telefonszámon vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

 Az ICG Stádium Kft. főbb tevékenységei:

2021. ICG Stádium Kft.

Impresszum

about.me/aastadium