TPM3 Series no.3

Harmadik rész: amelyben megtudhatja a kedves Olvasó, hogy mely iparágakban célszerű a TPM3-at alkalmazni

Kik alkalmazzák a TPM3-at?

A TPM emberközpontú rendszer, így elmondható, hogy bevezetése annál indokoltabb, minél jelentősebb az emberi tényező szerepe, azonban a megfelelő műszaki háttérről sem szabad megfeledkezni! Általában az RCM (Reliability Centered Maintenance – Megbízhatóság Központú Karbantartás) és a TPM elemek alkalmazásának arányát az emberi tényező fontossága határozza meg.A TPM bevezetés hatékonyságához a TPM elemek ismerete és a megfelelő karbantartási tudásbázis optimális keveréke szükséges

Habár a TPM kialakulása az autóiparhoz vezethető vissza, ettől függetlenül elmondható, hogy szinte iparágtól függetlenül találkozhatunk sikeres TPM bevezetéssel Ázsiától Európán át Afrikáig.

Néhány magyarországi példa a TPM3 alkalmazására a teljesség igénye nélkül:

Miért érdemes bevezetni a TPM3-at?

A TPM3 egy igen hatékony módszer a termelékenység fejlesztésére, a rendelkezésre álló erőforrások minél jobb kihasználására. Vezesse be a TPM-et a versenytársai előtt, hogy előnyhöz jusson a piaci versenyben és alapozza meg cége folyamatos fejlődését!

 

Amennyiben szeretne többet megtudni a TPM3-ról, vagy annak bevezetéséről, kérem, keressen az alábbi elérhetőségeken:

Péczely Csaba, vezető TPM tanácsadó
A.A. Stádium Kft.

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tel: +36-20/964-4648

2016. A.A. Stádium Kft.

Impresszum

about.me/aastadium