TPM3 Series no.23

Huszonharmadik rész: Ajándékozzon tudást még idén!

Úgy gondolja, hogy kollégái nagyon keményen dolgoztak egész évben? Elégedett velük, de nincs lehetősége pénzzel jutalmazni őket?

 

Egy apró figyelmesség mégis örömet okozhat számukra! Főleg, ha segíti a napi munkájukat, fejlődésüket! 

A Lean3 – Termelékenységfejlesztés egységes rendszerben kiváló ajándék lehet az év végére!

 

Röviden:

  • 693 oldal

  • Közel 500 színes ábra és fotó

  • Közel 200 gyakorlati példa „multik” magyarországi és külföldi gyáregységeiből, illetve ipari esettanulmányok

  • Közel 100 dokumentumminta

 

Már megjelenése előtt számos előrendelés érkezett a könyvre, azóta pedig több száz példányban vásároltak magánszemélyek, egyetemek, könyvtárak és legfőképpen multinacionális vállalatok magyarországi gyáregységei!

 

Olvasói vélemények:

„Csalódás éri azt az olvasót, aki elolvasás előtt úgy gondolja, hogy szakkönyvet tart a kezében. A LEAN3 Termelékenységfejlesztés egységes rendszerben könyvvel egy gondolkodásmódot vásárolunk meg. Ez többet jelent!”

Rózsa András - ISO 9000 FÓRUM elnök

 

„Az „A.A. Stádium Diagnosztikai és Management Kft.” által 2011-ben megjelentetett LEAN 3 című könyv egy igen részletes összefoglalása a XXI. századi termelésfejlesztés csapásvonalának. Jól tükrözi példákon keresztül, hogy a japán termelési elv működik a magyarországi nagyvállalatoknál is, nemcsak a tengerentúlon.”

Cseh Ferenc - Karbantartás vezető helyettes

Knorr-Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Hungária Kft.

 

"Az eddig olvasottak alapján nagyon tetszik, összeszedett, valóban hiánypótló könyvet kaptam. Pontosan az nyújtja amire kíváncsi voltam: Melyik gyártástámogató módszerekben rejlik a legjobb lehetőség az optimalizálásra, és mely módszereket érdemes egymással szinergiában alkalmazni. Jó szívvel ajánlom minden szakmabelinek aki ugyanezzel az áttekintéssel és megértéssel szeretné erősíteni a repertoárját.”

Solymos Péter - ügyvezető

RIVERITAS Tanácsadó Bt.

 

Ár: 16.900Ft + szállítási költség

5 példány egyidejű rendelése esetén 5%, 25 példány megrendelése esetén pedig 10% kedvezményt biztosítunk a vételárból.

 

További kérdés esetén keresse Péczely Csaba vezető TPM-tanácsadót a +36-20/964-4648 telefonszámon vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.Az ICG Stádium Kft. főbb tevékenységei:

2021. ICG Stádium Kft.

Impresszum

about.me/aastadium