TPM3 Series no.12

Tizenkettedik rész: amelyben megtudhatja a Kedves Olvasó, hogy milyen képzésekkel segíthető a TPM3 bevezetése.Képzések, amelyek segítik a TPM3 bevezetését 

A TPM3 képzések kiváló alapot nyújtanak a rendszer alapos megismeréséhez, már működő rendszer esetén a tudás felfrissítéséhez és kiegészítéséhez, az új kollégák bevonásához. Segítenek a résztvevők szemléletmódjának fejlesztésében. 


Tréning gyakorlatiasan, számos ipari példával 

  1. Általános TPM tréning: Segít az alapvető, műveltségi szintű ismeretek elsajátításában, a TPM-es gondolkodásmód megismerésében.

A tréning részletes tematikája elérhető: itt

  1. Orientációs tréning: Kiváló alapot nyújt a TPM3 bevezetés megkezdéséhez! Célja, hogy a résztvevők átfogó ismereteket szerezzenek a TPM3 rendszeréről. Fontos, hogy mindez gyakorlatiasan, számos ipari példán keresztül történik. A tréning jellemzően bentlakásos formában, három napban kerül lebonyolításra, ahol az előadások mellett az esti beszélgetések legalább olyan fontosak!

A tréning részletes tematikája elérhető: itt

  1. Rendszerkialakítási tréning: Az orientációs tréning kiváló alapokat ad a TPM3 bevezetésének megkezdéséhez, de még így is komoly nehézséget jelenthet az első lépések végrehajtása a gyakorlatban. A Rendszerkialakítási tréning során közösen dolgozva támogatjuk a bevezetésért felelős szakembereket. A tréning 90 %-ban gyakorlatorientált, jellemzően két napot vesz igénybe.

A tréning részletes tematikája elérhető: itt

  1. Általános dolgozói tréning: A TPM3 bevezetésére kijelölt terület dolgozóinak gyakorlatias képzési formája. Tematikája hasonló az általános tréningéhez, de nagyobb hangsúlyt kapnak benne az autonóm karbantartással kapcsolatos elemek.
  1. Ismétlő képzés: Már működő rendszer esetén válik szükségessé a dolgozók ismételt képzése, az ismeretek felfrissítése. Időtartama jellemzően 1-3 nap.

Amennyiben érdeklik képzéseink, megtekintheti őket a következő linken: www.icgstadium.hu/kepzesek

Képzések esetén fontos, hogy a tanultakat átvigyük a napi gyakorlatba. Ha ezt nem tesszük meg, akkor a képzés elveszti értékét, a hallottak gyorsan a feledés homályába merülnek!

 

A következő részekben a TPM3-hoz kapcsolódó Workshopok ismertetésére térünk ki részletesebben.

 

Amennyiben szeretne többet megtudni a TPM3-ról vagy annak bevezetéséről, kérem, keresse Péczely Csaba, vezető TPM tanácsadót a +36-20/964-4648 telefonszámon vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.Az ICG Stádium Kft. főbb tevékenységei:

2021. ICG Stádium Kft.

Impresszum

about.me/aastadium