TPM3 Series no.11

Tizenegyedik rész: amelyben megtudhatja a Kedves Olvasó, hogy milyen módon szerezhetünk személyes tapasztalatokat a TPM3 működéséről.Hogyan szerezhetünk személyes tapasztalatokat a TPM3-ról? 

  1. Gyárlátogatás: Remek lehetőséget biztosít a TPM3-mal történő ismerkedésre, hiszen olyan gyárakban járhatunk, ahol ez a rendszer már működik. Megmutatja, hogy hova juthatunk el, ráadásul számos új ötletet is szerezhetünk. Amennyiben szívesen részt venne TPM-es gyárlátogatáson, kérem keressen meg minket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen!
  2. TPM-klub: A résztvevők szakmai előadásokat hallgathatnak meg a TPM3-ról, valamint gyárlátogatáson vehetnek részt. Kiváló alkalom a szakmai tapasztalatok cseréjére!
  3. Lean-klub: A TPM3 és a Lean3 egymással szoros összhangban működő rendszerek. A TPM a berendezésekhez kapcsolódó veszteségforrások visszaszorítására, míg a Lean a termelési folyamatok veszteségforrásaira koncentrál. A két rendszer együttes alkalmazásával érhető el a legjobb eredmény.

Amennyiben szívesen részt venne a TPM- vagy Lean-klubon, kérem jelentkezzen a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen!

Idézet az Európai TPM Intézet honlapjáról: „Mind több hazai cég vág bele a bevezetésébe vagy egyelőre csak érdeklődik az olyan korszerű termelési-karbantartási rendszerek iránt, mint a TPM. E világszínvonal elérését megcélzó vállalatok szakemberei úttörő munkát végeznek, járatlan utakon küzdve próbálnak célt érni. Közös igényük, hogy időszakosan találkozhassanak egymással, megosszák tapasztalataikat, kérdéseiket, félelmeiket és sikereiket. Úgy érezzük, fontos felvállalnunk ennek az elitkörnek a segítését azzal, hogy lehetőséget nyújtunk a rendszeres találkozásra.

2004. március 4-e óta létezik a TPM-klub, mely évi négy alkalommal, különböző helyszíneken tartja üléseit. Itt az érdeklődők egy-két előadást hallgathatnak meg, majd kötetlen "kerekasztal"- beszélgetésen és egy gyárlátogatáson vehetnek részt.”

TPM Lean

A TPM és a Lean együttes alkalmazása hozhatja meg az átütő sikert!

Forrás: www.tpminstitute.eu

A következő részekben a TPM3 bevezetését támogató képzések ismertetésére térünk ki részletesebben!

 

Amennyiben szeretne többet megtudni a TPM3-ról, vagy annak bevezetéséről, kérem, keresse Péczely Csaba, vezető TPM tanácsadót a +36-20/964-4648 telefonszámon vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.Az ICG Stádium Kft. főbb tevékenységei:

2021. ICG Stádium Kft.

Impresszum

about.me/aastadium