TPM3 Series no.10

Tizedik rész: amelyben megismerkedhet a Kedves Olvasó a TPM3 bevezetésének főbb eszközeivel.

A TPM3 bevezetését támogató eszközök négy fő csoportba oszthatók

  1. Szakmai rendezvények, gyárlátogatások: Fő előnyük, hogy az érdekes előadások mellett más gyárak szakembereivel is találkozhatunk, megoszthatjuk velük tapasztalatainkat, nehézségeinket. Saját szemünkkel is megnézhetünk egy működő rendszert, valamint válaszokat kaphatunk problémáinkra.
  2. Képzések: Segítséget nyújtanak a bevezetés kulcsemberei számára a közös nyelvezet, a szükséges tudásszint és szemléletmód megteremtésében. Egy képzés lehet a TPM bevezetés első lépcsője, de önmagában nem teremti meg a rendszerszintű működést!
  3. Workshopok: A kifejezés egy a képzéseknél jóval gyakorlatiasabb csapattevékenységet takar. Segít a TPM3 alapeszközök egy csoportjának alkalmazásában, bevezetésében. Nem adnak rendszerszintű megoldást, de segítik a problémás területek gyors fejlesztését.
  4. Projektek: A TPM3 szisztematikus bevezetésének fő eszköze, elősegíti a rendszerszintű gondolkodást, átfogó bevezetést.

 A TPM3 bevezetését segítő fő eszközök 

A következő részekben a TPM3 bevezetését támogató eszközök ismertetésére térünk ki részletesebben!

Amennyiben szeretne többet megtudni a TPM3-ról vagy annak bevezetéséről, kérem, keresse Péczely Csaba vezető TPM tanácsadót a +36-20/964-4648 telefonszámon vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.Az ICG Stádium Kft. főbb tevékenységei:

2021. ICG Stádium Kft.

Impresszum

about.me/aastadium